Gevarieerde muziek met een verhaal

Hans Van Keulen is een ervaren DJ die al heel wat ‘vlieguren’ heeft in de radio wereld. Hij draait elke maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur gevarieerde muziek, zowel Nederlandstalig, rock en dancemuziek enz. Naast DJ is hij ook een componist van elektronische muziek en heeft een single gemaakt “Clap Your Hands”, onder zijn DJ-naam: DJ Bierbuikje.

Van Rotterdammer in hart en nieren, is hij nu in Zwolle neergestreken. Maar ook omdat hij van beroep matroos is, heeft hij al veel van de wereld gezien. Door een auto-ongeluk heeft hij zijn doelen moeten bijstellen en is hij DJ geworden. Hij heeft gedraaid bij een piratenzender van een vriend en is nu al 15 jaar DJ bij verschillende Internet radiostations geweest en dat deed hij altijd met veel plezier. Na een poosje niet te hebben gedraaid, begon het toch weer te kriebelen en hij is blij dat hij nu bij Shield Radio aan de slag mag.

Zijn DJ-naam Bierbuikje, heeft een bijzonder plekje in zijn hart. Zijn in 2015 overleden vrouw heeft hem zijn die naam gegeven in de tijd dat ze elkaar leerden kennen in een Discotheek. Zij waren 32 jaar getrouwd geweest en ze hebben samen 2 kinderen en een kleinzoon. Hij mist haar nog elke dag.